Aftenmenu / TAKEAWAY

Aftenmenuen skifter ofte og efter sæson. Den består af et varieret udvalg af retter, hvor du selv kan sammensætte dit eget måltid.

Delevenligt

Små retter

Gravet stenbiderrogn – peberrodscreme – dild – purløg – luftig pandekage

KR 105,- 

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

KR 75,-

Pommes frites – rosa aioli – parmesan -purløg

KR 55,-

Lakstartar – stenbiderrogn – syltet sennep – frissesalat – jordskokkchips

KR 120,-

Oksetatar – gratineret oksemarvben – hvidløgskum – kapers – kartoffelchips

KR 135,-

Fisk og skaldyrsuppe – torsk – blåmusling – gulrod – dild olie

KR 125,-

Grillet Blomkål – fennikel crudite – brunet smørskum – hasselnødder

KR 75,-

Carnitas – bbq okseskank – ananas – tomatillo – syltet kål – koriander

KR 95,-

Vi anbefaler at spise 2 til 3 retter for at blive mæt fra små og større retter.

 

Større retter

Bagt Skrei – brændt porre – ærter – chorizoskum – estragon – sprøde løg  

KR 165,-

Pandestegt kulmule – ramsløg – syltede skorzonerrod – purløg beurre blanc 

KR 165,-

Hoisinglaserede andelår – sesam svampe – blomkål gochuyang pure – pak choy

KR 205,-

Lam culotte og pølse – confiteret fennikel – grønkål – ribs – karl johan skysauce 

KR 205,-

Tilkøb: 

Små kartoffel – brunet smør – purløg

KR 25,-

 

For dem, der har svært ved at vælge, sammensætter vi også et udvalg af dagens anbefalede deleretter.

5-retters delemenu kr. 355,- per person

 

 

 

Til de små

Anrettelse af mad

Børnemenu

Børneburger med cheddar – ketchup – pommes frittes

KR 75,-

Hjemmelavede fiskepinde – remoulade – pommes frittes

KR 75,-

3 kugler is fra Thy Øko Is

KR 35,-

Til dig selv

Ikke delevenlig

Hamburger – cheddar – karamelliserede løg – syltet agurk – pommes frites

KR 135,-

Bøf sandwich – burger – ristede løg – karamellierede løg – remoulade – brunsauce – pommes frites

KR 145,-

Mørdbrad 200g eller Ribeye 300g  

pommes frites – hjertesalat – estragonskum

KR 295,-

3-retters menu

Forret:

Laksetartar – stenbiderrogn – syltet sennep – frissesalat – jordskokkchips

Hovedret:

Lam culotte og pølse – confitert fennikel – grønkål – ribs – karl johan skysauce

Dessert:

Mørk chokoladetærte – kirsebæris

KR 295,-

EKSKLUSIVE

Vin menu til rejsen

KR 750,-

7 forskellige vine og en lille afslutning suprice

Vi ønsker også at tilbyde noget helt specielt. Hvor vi finder nogen af de bedste og mest eksklusive råvare fra hver sæsong og laver en sat menu, (ingen delemad) 

Bryggens smags rejse

Kr 995,- pr pers. min 4 pers.                                             Skal forudbestilles senest 2 dage i forvejen

Østers «asien»

Oscietra caviar – Creme Fraiche – rødløg – Blinis

Jomfruhummertatar – soya og kyllingsky – agurk – sprødt kyllingskin

Pandestegte kammuslinger – ponzusovs – æble – dildolie

Letbagt laks – blåmuslingcremsauce – ørredrogn

Pandestegt foiegras – Pain Perdu – kompott – bitre salater

Mørbrad fra Himmaland – smørposjerede gulerødder – pomme puree – skysauce – trøffel

Nemesis – Saltede jordnødder – karamelsauce – karamelliseret hvid chokolade – chokoladeis

 

Snack og dessert

Snack

Charcuteri planke – oliven – røgede mandler – ølbrød – aioli 

KR 125,-

Puffet flæskesvær – baconmayonnaise

KR 35,-

Ølbrød – pisket smør

KR 35,-

Dessert

Mørk chokoladetærte – kirsebæris

KR 85,-

Pocheret pære – mandelkage – havtornis – laurbærolie – blåbærsirup

 KR 85,-

3 oste fra Thise mejeri – tavle honning fra Gjøl bigård – knækkebrød

KR 125,- 

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

Kontakt

Restaurant, selskab, catering:
booking@restaurantbryggen.dk
Tlf: 97 92 30 90

Bogholderi:
kontor@restaurantbryggen.dk

 

Restauranten er rummelig og vi har derfor oftest mulighed for "drop-in-gæster"

Åbningstider lukket

Restaurant: lukket

Køkken:
Frokost
.                        

Aften
.

Lukket til vi åpner igen..

Oplysninger

Restaurant Bryggen Anno 2019
Sydhavnsvej 9
DK-7700 Thisted

Restaurant Bryggen Anno 2019 | 2019 © Vizuall.dk