Aftenmenu

Aftenmenuen skifter ofte og efter sæson. Den består af et varieret udvalg af retter, hvor du selv kan sammensætte dit eget måltid.

Små retter

Ølbrød – pisket smør

KR 35,- 

Gratinerede marvben – aioli – pickels – ristet brød

KR 75,-

 

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

KR 70,-

 

Blomkål – brunet smørskum – fennikel – syltet rødkål – hasselnødder

KR 70,-

 

Pommes frites – rosa aioli – parmesan – bonito flakes – purløg 

KR 55,-

 

Enebær graved rådyr –  stikkelsbær-marmelade – creme fraiche – fladbrød

KR 125,-

Letrøget laks – syltede agurker – sprød rug -sennepsdressing – peberrodscreme

KR 105,-

Vi anbefaler at spise 2 til 3 retter for at blive mæt.

 

Større retter

Bagt torsk – spaghetti græskar – syltet bladselleri – parmesan skum

KR 125,-

 

Røget kuller – porrekompot – smørsovs – sprød kartoffel – syrlig knoldselleri 

KR 125,-

 

Rosastegt andebryst – smørkogt vinterkål – gulbedesalad – kartoffelpure – sherrysky 

 KR 175,-

 

Krondyrfilet – kastanie pure – jordskokk – rosett kål –  ribssky

 KR 200,-

 

Børnemenu

Børneburger med cheddar – ketchup – pommes frittes

KR 75,-

Hjemmelavede fiskepinde – remoulade – pommes frittes

KR 75,-

Vaniljeis – chokoladecreme

KR 35,-

Ikke delevenlig

Hamburger – cheddar – karamelliserede løg – syltet agurk – pommes frites

KR 135,-

 

Ribeye 200g/350g – bearnaise – pommes frites

KR 255/355,-

3-retters menu 

Forret:

Letrøget laks – syltede agurker – sprød rug -sennepsdressing – peberrodscreme 

Hovedret:

Rosastegt andebryst – smørkogt vinterkål – gulbedesalad – kartoffelpure – sherrysky 

Dessert:

Ris a la Mande – kirsebær is – kirsebær sirup – skumfidus

 

KR 275,-

Snack

Limfjord østers – IPA

KR 45,- pr. stk.

 

Puffet flæskesvær – baconmayonnaise

KR 35,-

Dessert

 

Yoghurtsorbet – citroncreme – karamelliseret hvid chokolade

KR 65,-

Varme æbler – vaniljeis – karamelliseret cornflakes – hassennødskum

KR 65,-

Ris a la Mande – kirsebær is – kirsebær sirup – skumfidus

KR 65,-

 

3 oste fra thise mejeri – tavle honning fra gjøl bigård – knækbrød

KR 125,- 

For dem, der har svært ved at vælge, sammensætter vi også et udvalg af dagens anbefalede deleretter.

5-retters delemenu kr. 355,- per person

Aften-
menu

Aftenmenuen skifter ofte og efter sæson. Den består af et varieret udvalg af retter, hvor du selv kan sammensætte dit eget måltid.

Små retter

Ølbrød – pisket smør

KR 35,-

Gratinerede marvben – aioli – pickels – ristet brød

KR 75,-

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

KR 70,-

Blomkål – brunet smørskum – fennikel – syltet rødkål – hasselnødder

KR 70,-

Pommes frites – rosa aioli – parmesan – bonito flakes – purløg

KR 55,-

Enebær graved rådyr – stikkelsbær-marmelade – creme fraiche – fladbrød

KR 125,-

Letrøget laks – syltede agurker – sprød rug -sennepsdressing – peberrodscreme

KR 105,-

Vi anbefaler at spise 2 til 3 retter for at blive mæt.

Større retter

Bagt torsk – spaghetti græskar – syltet bladselleri – parmesan skum

KR 125,-

 

Røget kuller – porrekompot – smørsovs – sprød kartoffel – syrlig knoldselleri 

KR 125,-

 

Rosastegt andebryst – smørkogt vinterkål – gulbedesalad – kartoffelpure – sherrysky 

 KR 175,-

 

Krondyrfilet – kastanie pure – jordskokk – rosett kål –  ribssky

 KR 200,-

Børnemenu

Børneburger med cheddar – ketchup – pommes frittes

KR 75,-

Hjemmelavede fiskepinde – remoulade – pommes frittes

KR 75,-

Vaniljeis – chokoladecreme

KR 35,-

Ikke delevenlig

Hamburger – cheddar – karamelliserede løg – syltet agurk – pommes frites

KR 135,-

 

Ribeye 200g/350g – bearnaise – pommes frites

KR 255/355,-

Forret:

Letrøget laks – syltede agurker – sprød rug -sennepsdressing – peberrodscreme 

Hovedret:

Rosastegt andebryst – smørkogt vinterkål – gulbedesalad – kartoffelpure – sherrysky 

Dessert:

Ris a la Mande – kirsebær is – kirsebær sirup – skumfidus

KR 275,-

Snack

Limfjord Østers – IPA

KR 45,- pr. stk.

 

Puffet flæskesvær – baconmayonnaise

KR 35,-

Dessert

Yoghurtsorbet – citroncreme – karamelliseret hvid chokolade

KR 65,-

Varme æbler – vaniljeis – karamelliseret cornflakes – hasselnødskum

KR 65,-

Ris a la Mande – kirsebær is – kirsebær sirup – skumfidus

KR 65,-

3 oste fra thise mejeri – tavle honning fra gjøl bigård – knækbrød

KR 125,- 

For dem, der har svært ved at vælge, sammensætter vi også et udvalg af dagens anbefalede deleretter.

5-retters delemenu kr. 355,- per person

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

Kontakt

Restaurant, selskab, catering:
booking@restaurantbryggen.dk
Tlf: 97 92 30 90

Bogholderi.:
kontor@restaurantbryggen.dk

 

Restauranten er rummelig og vi har derfor oftest mulighed for "drop-in-gæster"

Åbningstider

Restaurant:
11.00-23.00 tirsdag til torsdag
11.00-03.00 fredag og lørdag
Lukket søndag og mandag. Åbent på forespørgsel.

Køkken:
Frokost
11.00-15.00 tirsdag til lørdag

Aften
17.00-21.00 tirsdag til torsdag
17.00-22.00 fredag og lørdag

Oplysninger

Restaurant Bryggen Anno 2019
Sydhavnsvej 9
DK-7700 Thisted

Restaurant Bryggen Anno 2019 | 2019 © Vizuall.dk