Aftenmenu

Aftenmenuen skifter ofte og efter sæson. Den består af et varieret udvalg af retter, hvor du selv kan sammensætte dit eget måltid.

Små retter

Ølbrød – pisket smør

KR 35,-

Gratinerede marvben – aioli – pickels – ristet brød

KR 75,-

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

KR 70,-

Blomkål – brunet smørskum – fennikel – kantareller – hasselnødder

KR 70,-

Pommes frites – rosa aioli – parmesan

KR 50,-

Oksetartar – peberrod – fritterede kapers – syltet løg – cognacsauce

KR 105,-

Helleflynder-ceviche – karryvinaigrette – citrongræsmayonnaise – dild

KR 85,-

Vi anbefaler at spise 2 til 3 retter for at blive mæt.

Større retter

Bagt kulmule – grillet kål – løvstikke – cremet blåmuslingesauce

KR 125,-

 

Helstegt rødspætte – ærter – kartofler – estragonskum

KR 245,-

 

Friteret Bao – grillet svineribbe med chipotleglaze – chillimayonnaise – syltede rå grøntsager.

KR 125,-

 

Krondyrfilet – kantareller – kartoffelpuré – skysovs

KR 200,-

Børnemenu

Børneburger med cheddar – ketchup – pommes frittes

KR 75,-

Hjemmelavede fiskepinde – remoulade – pommes frittes

KR 75,-

Vaniljeis – chokoladecreme

KR 35,-

Ikke delevenlig

Hamburger – cheddar – karamelliserede løg – syltet agurk – pommes frites

KR 135,-

 

Ribeye 200g/350g – bearnaise – pommes frites

KR 255/355,-

Forret:

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod.

 

Hovedret:

Krondyrfilet – kantareller – kartoffelpuré – skysovs

 

Dessert:

Rørte blåbær – vaniljeis – timiangranité

Snack

Østers naturel

KR 35,- pr. stk.

 

Puffet flæskesvær – baconmayonnaise

KR 35,-

Dessert

Yoghurtsorbet – citroncreme – karameliseret hvid chokolade

KR 65,-

 

Rørte blåbær – vaniljeis – timiangranité

KR 65,-

Skumfiduser – sablé kiks – vaniljeis – chokoladesauce

KR 65,-

For dem, der har svært ved at vælge, sammensætter vi også et udvalg af dagens anbefalede deleretter.

5-retters delemenu kr. 355,- per person

Aften-
menu

Aftenmenuen skifter ofte og efter sæson. Den består af et varieret udvalg af retter, hvor du selv kan sammensætte dit eget måltid.

Små retter

Ølbrød – pisket smør

KR 35,-

 

Gratinerede marvben – aioli – pickels – ristet brød

KR 75,-

 

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

KR 70,-

 

Blomkål – brunet smørskum – fennikel – kantareller – hasselnødder

KR 70,-

 

Pommes frites – rosa aioli – parmesan

KR 50,-

 

Oksetartar – peberrod – fritterede kapers – syltet løg – cognacsauce

KR 105,-

 

Helleflynder-ceviche – karryvinaigrette – citrongræsmayonnaise – dild

KR 85,-

Vi anbefaler at spise 2 til 3 retter for at blive mæt.

Større retter

Bagt kulmule – grillet kål – løvstikke – cremet blåmuslingesauce

KR 125,-

 

Helstegt rødspætte – ærter – kartofler – estragonskum

KR 245,-

 

Spyd med kylling & kyllinghjerter – frisk salat – yoghurt – agurk

KR 125,-

 

Krondyrfilet – kantareller – kartoffelpuré – skysovs

KR 200,-

Børnemenu

Børneburger med cheddar – ketchup – pommes frittes

KR 75,-

Hjemmelavede fiskepinde – remoulade – pommes frittes

KR 75,-

Vaniljeis – chokoladecreme

KR 35,-

Ikke delevenlig

Hamburger – cheddar – karamelliserede løg – syltet agurk – pommes frites

KR 135,-

 

Ribeye 200g/350g – bearnaise – pommes frites

KR 255/355,-

Forret:

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod.

 

Hovedret:

Krondyrfilet – kantareller – kartoffelpuré – skysovs

 

Dessert:

Rørte blåbær – vaniljeis – timiangranité

Snack

Østers naturel

KR 35,- pr. stk.

 

Puffet flæskesvær – baconmayonnaise

KR 35,-

Dessert

Yoghurtsorbet – citroncreme – karameliseret hvid chokolade

KR 65,-

 

Rørte blåbær – vaniljeis – timiangranité

KR 65,-

Skumfiduser – sablé kiks – vaniljeis – chokoladesauce

KR 65,-

For dem, der har svært ved at vælge, sammensætter vi også et udvalg af dagens anbefalede deleretter.

5-retters delemenu kr. 355,- per person

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

Kontakt

Restaurant, selskab, catering:
booking@restaurantbryggen.dk
Tlf: 97 92 30 90

Bogholderi.:
kontor@restaurantbryggen.dk

 

Restauranten er rummelig og vi har derfor oftest mulighed for "drop-in-gæster"

Åbningstider

Restaurant:
11.00-23.00 tirsdag til torsdag
11.00-03.00 fredag og lørdag
Lukket søndag og mandag. Åbent på forespørgsel.

Køkken:
Frokost
11.00-15.00 tirsdag til lørdag

Aften
17.00-21.00 tirsdag til torsdag
17.00-22.00 fredag og lørdag

Oplysninger

Restaurant Bryggen Anno 2019
Sydhavnsvej 9
DK-7700 Thisted

Restaurant Bryggen Anno 2019 | 2019 © Vizuall.dk