Aftenmenu / TAKEAWAY

Aftenmenuen skifter ofte og efter sæson. Den består af et varieret udvalg af retter, hvor du selv kan sammensætte dit eget måltid.

Delevenligt

Små retter

Gravet helleflyndre – Tomat concasse – brent tomat mayo – toast melba – dild

KR 135,- 

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

KR 75,-

Pommes frites – rosa aioli – parmesan -purløg

KR 55,-

Varm røget laks – sprød rug – sennepsdressing –  agurk – krondild

KR 120,-

Gratinert okse marvben – pickels – aioli – citron – toast brød

KR 115,-

Grillet spidskål – karl johan creme – pistasje – æble vinaigrette

KR 75,-

Pasta – smørsovs – trøffel

KR 95,-

Vi anbefaler at spise 2 til 3 retter for at blive mæt fra små og større retter.

 

Større retter

Confiteret pighvar – Risoni”otto” – broccolini – musling cremesause – purløg olie – dild  

KR 235,-

Bagt torsk – ært & porre kompot – brunet smørskum – bacon – porresot

KR 165,-

Øl braiseret svinekæber – borretaneløg- knoldselleri puré – revet peberrod – brønkarse – øl glace 

KR 165,-

Rosa stegt kronhjort – jordskokk – blomsterkål – vildtsauce – tyttebær 

KR 235,-

Rosa stegt gråand bryst – spaghetti græskar – kantarell – tørret grønkål – sherrysjy

KR 195,-

Tilkøb: 

Små kartoffel – brunet smør – purløg

KR 25,-

 

For dem, der har svært ved at vælge, sammensætter vi også et udvalg af dagens anbefalede deleretter.

5-retters delemenu kr. 355,- per person

 

 

 

Til de små

Anrettelse af mad

Børnemenu

Børneburger med cheddar – ketchup – pommes frittes

KR 75,-

Hjemmelavede fiskepinde – remoulade – pommes frittes

KR 75,-

3 kugler is fra Thy Øko Is

KR 35,-

Til dig selv

Ikke delevenlig

Hamburger – cheddar – karamelliserede løg – syltet agurk – pommes frites

KR 135,-

Bøf sandwich – burger – ristede løg – karamellierede løg – remoulade – brunsovs – pommes frites

KR 145,-

Mørdbrad 200g eller Ribeye 300g  

pommes frites – hjertesalat – estragonskum

KR 295,-

3-retters menu

Forret:

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

Hovedret:

Rosa stegt andebryst – spaghetti græskar – kantarell – tørret grønkål – sherrysjy

Dessert:

Ris a la mande – kirsbæris – kirsebær sirup – brente mandler 

KR 295,-

Julemenu

BRYGGENS 3 RETTERS JULEMENU

KR 295,-

Forret:

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

Hovedret:

Rosa stegt andebryst – spaghetti græskar – kantarell – tørret grønkål – sherrysjy

Dessert

Ris a la mande – kirsbæris – kirsebær sirup – brente mandler 

BRYGGENS 5-RETTERS JULEMENU

KR 395,-

1 servering:

Øl brød – rugbrød – pisket smør.

Paneret rødspættefilet – pisket peberrod creme fraiche – dild – fennikel.

Karry sild – syrlig æble – sprøde græskarkerner – persille pesto.

Kryddesild – perle løg – fermentert gulerod – brønkarse.

Røget Rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod.

2 servering:

Let røget laks – sennepdressing – rugchips – feldsalat – peberrod – syltet krondild

3 servering:

Gratinert okse marvben – pickels – aioli – citron – toast brød

4 servering:

Øl braisered svinekæber – syltet perleløg – gulebeder – grønkål – kartoffel puré – sprød flæskesvær

5 servering:

Ris a la mande – kirsebær is – kirsebærsirup – salte og søde mandler

Snack og dessert

Snack

Croquette af røget fisk – chilli mayonnaise

KR 45,-

Puffet flæskesvær – baconmayonnaise

KR 35,-

Ølbrød – pisket smør

KR 35,-

Dessert

Yogurtsorbet – citroncreme – søde græskarkerner – laurbærolie

KR 75,-

Chokolade Nemesis kage – chokolade is – toffe sauce – peanødder 

KR 85,-

Ris a la mande – kirsbæris – kirsebær sirup – brente mandler 

KR 75,-

3 oste fra Thise mejeri – tavle honning fra Gjøl bigård – knækbrød

KR 125,- 

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

Kontakt

Restaurant, selskab, catering:
booking@restaurantbryggen.dk
Tlf: 97 92 30 90

Bogholderi:
kontor@restaurantbryggen.dk

 

Restauranten er rummelig og vi har derfor oftest mulighed for "drop-in-gæster"

Åbningstider

Restaurant:
17.00-22.00 tirsdag til søndag

Køkken:
Frokost
Kun for selskaper, ta kontakt                          

Aften
17.00-21.00 tirsdag til søndag

Jul sædvanlige dage

åbent 21-22-26-27-28-29 desember

12.00-22.00

 

Oplysninger

Restaurant Bryggen Anno 2019
Sydhavnsvej 9
DK-7700 Thisted

Restaurant Bryggen Anno 2019 | 2019 © Vizuall.dk