Aftenmenu

Aftenmenuen skifter ofte og efter sæson. Den består af et varieret udvalg af retter, hvor du selv kan sammensætte dit eget måltid.

Delevenligt

Små retter

Cremet kantarel toast – karse – revet vesterhavsost

KR 95,- 

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

KR 75,-

Spaghetti græskar – kantarell – grønkål – revet karamelsten “ost”

KR 85,-

Pommes frites – rosa aioli – parmesan -purløg

KR 55,-

Sashimi af laks – avocado – søpinsvin mayo – agurk boulillon

KR 120,-

Okse tatar – trøffel – grønne jordbær – jordskokke chips – brunet smør

KR 135,-

Grillet spidskål – karl johan creme – pistasje – æble vinaigrette

KR 75,-

Pasta – smørsaus – sort trøffel

KR 95,-

Vi anbefaler at spise 2 til 3 retter for at blive mæt.

 

Større retter

Confitert pighvar – broccoli i variasjon – musling cremesauce – purløg olie

KR 235,-

Bagt kulmule – røget smørskum – gulerod – grøn salsa – krondild 

KR 155,-

Braisert pigwings – grønkål – syltet sennepsfrø – kartoffel pure – øl glace

KR 175,-

Oksemørdbrad 160g – jordskokker – porreskum – grønkål – stikkelsbær grøn peber sauce

KR 235,-

 

Tilkøb: 

Små kartoffel – brunet smør – purløg

KR 25,-

Sort sommertrøffel til din ret? 3 gram

KR 45,-

 

For dem, der har svært ved at vælge, sammensætter vi også et udvalg af dagens anbefalede deleretter.

5-retters delemenu kr. 355,- per person

 

 

Til de små

Anrettelse af mad

Børnemenu

Børneburger med cheddar – ketchup – pommes frittes

KR 75,-

Hjemmelavede fiskepinde – remoulade – pommes frittes

KR 75,-

3 kugler is fra Thy Øko Is

KR 35,-

Til dig selv

Ikke delevenlig

Hamburger – cheddar – karamelliserede løg – syltet agurk – pommes frites

KR 135,-

Bøf sandwich – burger – ristede løg – karamellierede løg – remoulade – brunsovs – pommes frites

KR 145,-

Ribeye 200g/350g – estragonskum – hjertesalad – pommes frites

KR 255/355,-

3-retters menu

Forret:

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

Hovedret:

Oksemørdbrad – jordskokker – porreskum – grønkål – stikkelsbær grøn peber sauce

Dessert:

Yoghurtsorbet – citroncreme – søde græskarkerner – laurbærolie

KR 295,-

Julemenu

BRYGGENS 3 RETTERS JULEMENU

KR 295,-

Forret:

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

Hovedret:

Rosastegt andebryst – smørkogt vinterkål – gulbedesalat – kartoffel kage – sherrysky – appelsin gastrix

Dessert:

Ris a la mande – kirsebær is – kirsebærsirup – salte og søde mandler

BRYGGENS 5-RETTERS JULEMENU

KR 395,-

1 servering:

Øl brød – rugbrød – pisket smør.

Paneret rødspættefilet – pisket peberrod creme fraiche – dild – fennikel.

Karry sild – syrlig æble – sprøde græskarkerner – persille pesto.

Kryddesild – perle løg – fermentert gulerod – brønkarse.

Røget Rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod.

2 servering:

Let røget laks – sennepdressing – rugchips – feldsalat – peberrod – syltet krondild

3 servering:

Paté en Cröute – friseé salat – kirsebær sirup

4 servering:

Øl braisered svinekæber – syltet perleløg – gulebeder – grønkål – kartoffel puré – sprød flæskesvær

5 servering:

Ris a la mande – kirsebær is – kirsebærsirup – salte og søde mandler

Snack og dessert

Snack

Croquette af røget fisk – chilli mayonnaise

KR 45,-

Puffet flæskesvær – baconmayonnaise

KR 35,-

Ølbrød – pisket smør

KR 35,-

Dessert

Yogurtsorbet – citroncreme – søde græskarkerner – laurbærolie

KR 75,-

Græskar kage – mascarpone creme – kaffe is – citronsyltet græskar

KR 75,-

Bagte æbler – pralin skum – vanilje is – karamelliserede popcorn

KR 75,-

3 oste fra Thise mejeri – tavle honning fra Gjøl bigård – knækbrød

KR 125,- 

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

Kontakt

Restaurant, selskab, catering:
booking@restaurantbryggen.dk
Tlf: 97 92 30 90

Bogholderi:
kontor@restaurantbryggen.dk

 

Restauranten er rummelig og vi har derfor oftest mulighed for "drop-in-gæster"

Åbningstider

Restaurant:
17.00-23.00 tirsdag til torsdag
12.00-02.00 fredag og lørdag
12.00-23.00 Søndag

Køkken:
Frokost
12.00-15.00 fredag til søndag                               

Aften
17.00-21.00 tirsdag til torsdag
17.00-22.00 fredag og lørdag
17.00-20.00 søndag
 

Oplysninger

Restaurant Bryggen Anno 2019
Sydhavnsvej 9
DK-7700 Thisted

Restaurant Bryggen Anno 2019 | 2019 © Vizuall.dk