Aftenmenu

Aftenmenuen skifter ofte og efter sæson. Den består af et varieret udvalg af retter, hvor du selv kan sammensætte dit eget måltid.

Små retter

Hvid asparges – stenbitrogn – botarga – hollandaise – bronse fenikkel

KR 115,-

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

KR 75,-

Blomkål “curry” – fenikkel smørskum – græskarkerner – citrongræs

KR 75,-

Pommes frites – rosa aioli – parmesan -ramsløg 

KR 55,-

Ceviche af kuller – grillet fløde – agurk – dild – mangao peber

KR 115,-

Lam tatar – fermentert jordskokk – røget ål – hasselnød mayo – syltet perleløg

KR 135,-

Softbun – sprød torsk – agurk – chilli mayo – sesamfrø

KR 115,-

Vi anbefaler at spise 2 til 3 retter for at blive mæt.

 

Større retter

Pandestegt havkat – skorsonnerod – løgcreme – ramsløg – æble smørsovs

KR 155,-

Thy øko lam – grønkål – ramsløg – smør syltet borretane løg – kartoffelcreme – lammesky

KR 195,-

Oksemørdbrad 160g – pom anna – knoldselleri kompot – porre skum – sauce bordelaise

KR 235,-

Oksehøjreb krogmodnet i min 70 dage, bestilles pr gram – spør din tjener om størrelse. Serveres med bearnaise – hjertesalat – pommes frites 

KR 1,5,- pr gram

 

Børnemenu

Børneburger med cheddar – ketchup – pommes frittes

KR 75,-

Hjemmelavede fiskepinde – remoulade – pommes frittes

KR 75,-

3 kugler is fra Thy Øko Is

KR 35,-

Ikke delevenlig

Hamburger – cheddar – karamelliserede løg – syltet agurk – pommes frites

KR 135,-

Bøf sandwich – burger – ristede løg – karamellierede løg – remoulade – brunsovs – pommes frites

KR 145,-

Ribeye 250g/350g – bearnaise – hjertesalad – pommes frites

KR 255/355,-

3-retters menu 

Forret:

Ceviche af kuller – grillet fløde – agurk – dild – mangao peber

Hovedret:

Thy øko lam – grønkål – ramsløg – smør syltet borretaneløg – kartoffelcreme – lammesky 

Dessert:

Yoghurtsorbet – jordbær – posjeret rabarber – granskudmarengs – iskold rabarbersuppe

KR 295,-

Snack

Croquette af røget fisk – chilli mayonnaise

KR 45,-

Puffet flæskesvær – baconmayonnaise

KR 35,-

Ølbrød – pisket smør

KR 35,-

Dessert

Yoghurtsorbet – jordbær – posjeret rabarber – granskudmarengs – iskold rabarbersuppe

KR 75,-

Chocolade is – karamelliseret banan – mascarpone – popcorn – passionsfrugt

KR 75,-

3 oste fra thise mejeri – tavle honning fra gjøl bigård – knækbrød

KR 125,- 

For dem, der har svært ved at vælge, sammensætter vi også et udvalg af dagens anbefalede deleretter.

5-retters delemenu kr. 355,- per person

Aften-
menu

Aftenmenuen skifter ofte og efter sæson. Den består af et varieret udvalg af retter, hvor du selv kan sammensætte dit eget måltid.

Små retter

Hvid asparges – stenbitrogn – botarga – hollandaise – bronse fenikkel

KR 115,-

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

KR 75,-

Blomkål “curry” – fenikkel smørskum – græskarkerner – citrongræs

KR 75,-

Pommes frites – rosa aioli – parmesan -ramsløg 

KR 55,-

Ceviche af kuller – grillet fløde – agurk – dild – mangao peber

KR 115,-

Lam tatar – fermentert jordskokk –  røget ål – hasselnød mayo –  syltet perleløg

KR 135,-

Softbun – sprød torsk – agurk – chilli mayo – sesamfrø

KR 115,-

Vi anbefaler at spise 2 til 3 retter for at blive mæt.

Større retter

Pandestegt havkat – skorsonnerod – løgcreme – ramsløg – æble smørsovs

KR 155,-

Thy øko lam – grønkål – ramsløg – smør syltet borretaneløg – kartoffelcreme – lammesky

KR 195,-

Oksemørdbrad 160g – pom anna – knoldselleri kompot – ramsløg skum – sauce bordelaise

KR 235,-

Oksehøjreb korgmodnet i min 70 dage, bestilles pr gram – spør din tjener om størrelse. Serveres med bearnaise – hjertesalat – pommes frites

KR 1,5,- pr gram

Børnemenu

Børneburger med cheddar – ketchup – pommes frittes

KR 75,-

Hjemmelavede fiskepinde – remoulade – pommes frittes

KR 75,-

3 kugler is fra Thy Øko Is

KR 35,-

Ikke delevenlig

Hamburger – cheddar – karamelliserede løg – syltet agurk – pommes frites

KR 135,-

Bøf sandwich – burger – ristede løg – karamelliserede løg – remoulade -brunsovs – pommes frites

Kr 145,-

Ribeye 250g/350g – bearnaise – hjertesalad – pommes frites

KR 255/355,-

3-retters menu

Forret:

Ceviche af kuller – grillet fløde – agurk – dild – mangao peber

Hovedret:

Thy øko lam – grønkål – ramsløg – smør syltet borretaneløg – kartoffelcreme – lammesky 

Dessert:

Yoghurtsorbet – jordbær – posjeret rabarber – granskudmarengs – iskold rabarbersuppe

KR 295,-

 

Snack

Croquette af røget fisk – chilli mayonnaise

KR 45,-

Puffet flæskesvær – baconmayonnaise

KR 35,-

Ølbrød – pisket smør

KR 35,-

Dessert

Yoghurtsorbet – jordbær – posjerede rabarber – granskudmarengs – iskold rabarbersuppe

KR 75,-

Chocolade is – karamelliseret banan – mascarpone – popcorn – passionsfrugt

KR 75,-

3 oste fra thise mejeri – tavle honning fra gjøl bigård – knækbrød

KR 125,- 

For dem, der har svært ved at vælge, sammensætter vi også et udvalg af dagens anbefalede deleretter.

5-retters delemenu kr. 355,- per person

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

Kontakt

Restaurant, selskab, catering:
booking@restaurantbryggen.dk
Tlf: 97 92 30 90

Bogholderi.:
kontor@restaurantbryggen.dk

 

Restauranten er rummelig og vi har derfor oftest mulighed for "drop-in-gæster"

Åbningstider

Restaurant:
11.00-23.00 tirsdag til torsdag
11.00-24.00 fredag og lørdag
Lukket søndag og mandag. Åbent på forespørgsel.

Køkken:
Frokost
11.00-15.00 tirsdag til lørdag

Aften
17.00-21.00 tirsdag til torsdag
17.00-22.00 fredag og lørdag

 

 

 

 

 

 

Oplysninger

Restaurant Bryggen Anno 2019
Sydhavnsvej 9
DK-7700 Thisted

Restaurant Bryggen Anno 2019 | 2019 © Vizuall.dk