Selskaber

Vi vil gerne være værter for din fest og tilrettelægger den perfekte menu i samarbejde med dig. I kan booke et bord til 15-20 personer i restauranten, leje vores festlokale med plads til 40 personer, eller leje hele restauranten, hvor vi har plads til 120 personer. Vi laver også mad ud af huset til minimum 10 personer. Ring til os for at snakke om tilbud og muligheder.

Takeaway

Vi tilbyder hele vores aftenmenu samt frokostmenu som takeaway. Ring til os på 97923090.

Julebuffet

BRYGGENS KLASSISKE BUFFET

KR 295,-

Øl brød – rugbrød – pisket smør – aioli

Karry sild – æble – dild

Kryddersild klassisk

Ørredrogn – æg – løg i variation

Røget laks – sennepssovs – peberrodcreme

Ribbensteg – rødkål – kartoffler – skysovs

Ris a la mande – kirsebærsovs

BRYGGENS ENKLE BUFFET

KR 195,-

Øl brød – rugbrød – pisket smør – aioli

Karry sild – æble – dild

Kryddersild klassisk

Lun leverpostej – bacon – svampe

Ribbensteg – rødkål – kartofler – skysovs

Ris a la mande – kirsebærsovs

BRYGGEN EKSLUSIVE BUFFET

KR 395,-

Øl brød – rugbrød – pisket smør – aioli

Røgt rødbede tartar – estragoncreme – solsikkekerner – æggecreme

Karry sild – æble – dild

Kryddersild klassisk

Stegt sild – peperrod – jordskok

Ørredrogn – æg – løg i variation

Røget laks – sennepssovs – peberrodcreme

Terte med rejer – fennikel – dild

Lun leverpostej – bacon – svampe

Ribbensteg – rødkål – kartoffler – skysovs

Ris a la mande – kirsebærsovs

Julemenu

BRYGGENS 3 RETTERS JULEMENU

KR 295,-

Forret:

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod

Hovedret:

Rosastegt andebryst – smørkogt vinterkål – gulbedesalat – kartoffel kage – sherrysky – appelsin gastrix

Dessert:

Ris a la mande – kirsebær is – kirsebærsirup – salte og søde mandler

BRYGGENS 5-RETTERS JULEMENU

KR 395,-

1 servering:

Øl brød – rugbrød – pisket smør.

Paneret rødspættefilet – pisket peberrod creme fraiche – dild – fennikel.

Karry sild – syrlig æble – sprøde græskarkerner – persille pesto.

Kryddesild – perle løg – fermentert gulerod – brønkarse.

Røget Rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod.

2 servering:

Let røget laks – sennepdressing – rugchips – feldsalat – peberrod – syltet krondild

3 servering:

Paté en Cröute – friseé salat – kirsebær sirup

4 servering:

Øl braisered svinekæber – syltet perleløg – gulebeder – grønkål – kartoffel puré – sprød flæskesvær

5 servering:

Ris a la mande – kirsebær is – kirsebærsirup – salte og søde mandler

Nytårsmenu

BRYGGENS 3 RETTER

Røget helleflyndre tartar – brent tomatmayonaise – comat concassé –  frissé salat – dild – krondild vinaigrette – toast melba

Oksemørdbrad medaljong – karamellisert jordskokk creme -syltet gulebeder – blomsterkål – timian bagt borretaneløg – kartoffel terrin – trøffel sjysovs 

 

Nemesis konfektkage – mælkechocolade parfait – toffe sause – karamellisert hvid chokolade – salte peanødder

KR 395,-

TILVALG

Gratinert okseben marvben – hvitdløg mayonaise – cornicons – syltet perleløg – citron – toastet surdeigsbrød 

KR 75,-

Jomfruhummer 8 halve, gratinert med estragonsmør – estragon salat – citron – purløg – toastet surdeigsbrød

KR 225,-

4 oster fra danmark – aprikos marmelade – hjemmelavet knekbrød – biscotti

KR 95,-

Puffet flæskesvær – baconmayonaise

KR 35,-

NOE NYT TIL VELKOMST?

 

 Riffels, Pet Nat, Trocken, Rheinhessen 2018 

KR 245,-

Riffels Pet Nat er en fin, ufiltreret mousserende vin, med pære- og urteagtige påmindelser og en lang, tør finish ledsaget af små fine bobler. En befriende anderledes oplevelse med samme anvendelsesmuligheder som øvrige medlemmer af den mousserende familie. Det er innovativt håndværk fra ende til anden.

COCTAIL?

 

Bryggens klitsour er en shacked sour drink, vi har brukt klittsnaps fra Norsdisk brænderi, stikkelsbær sirup fra Thy øko bær. Køb en drink pakke med alt du trenger hos oss.

Du får med 1 fl klittsnaps, 1 fl sirup, sitron, æghvite, mangao peber.

Du trenger selv shacker, glass og isterninger. youtube film medfølger

KR 350,- 

 

BETILNGELSER

Bestillingfrist senest den 26/12.

Afhetning af maden skal ske imellem kl.13.00 & kl. 15.00 den 31/12 på restaurant Bryggen anno 2019. Sydhavnsvej 9, 7700 Thisted. Betalling ved afhetning.

Der vil blive vedlagt en menu vejledning, youtube video og beskrivelse af retterne ved afhetning.

TAPAS

Anrettelse af mad

TAPAS BUFFET

KR 295,-

Ølbrød – pisket smør – aioli

Frisk salat – avocado – røget tomat – mandler –jalapeñomayonnaise

Røget rødbedetatar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – karse

Saltbagte kartofler – creme fraiche – peberrod – purløg

Pastrami laks – forårsløg – soyaglace – sesamfrø – frisk urtesalat

Ceviche af kuller – citrongræsmayonnaise – karryvinaigrette – dild

Sprødstegt kyllingelår – blomkål – estragon

Grillet oksefilet – rødvinsovs – brøndkarse

Dagens dessert

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

Kontakt

Restaurant, selskab, catering:
booking@restaurantbryggen.dk
Tlf: 97 92 30 90

Bogholderi:
kontor@restaurantbryggen.dk

 

Restauranten er rummelig og vi har derfor oftest mulighed for "drop-in-gæster"

Åbningstider

Restaurant:
17.00-22.00 tirsdag til søndag

Køkken:
Frokost
Kun for selskaper, ta kontakt                          

Aften
17.00-21.00 tirsdag til søndag

Jul sædvanlige dage

åbent 21-22-26-27-28-29 desember

12.00-22.00

 

Oplysninger

Restaurant Bryggen Anno 2019
Sydhavnsvej 9
DK-7700 Thisted

Restaurant Bryggen Anno 2019 | 2019 © Vizuall.dk