Selskaber

Vi vil gerne være værter for din fest og tilrettelægger den perfekte menu i samarbejde med dig. I kan booke et bord til 15-20 personer i restauranten, leje vores festlokale med plads til 40 personer, eller leje hele restauranten, hvor vi har plads til 120 personer. Vi laver også mad ud af huset til minimum 10 personer. Ring til os for at snakke om tilbud og muligheder.

20% på Takeaway 

Vi tilbyder 20% på hele vores aftenmenu som takeaway. Tilbudet gjelder KUN bestillinger til afhenting før kl 18:00. Ring til os på 97923090.

bryggens buffet

BRYGGENS LILLE BUFFET

KR 235,-

Brød og aioli

Charcuteri planke – oliven – røgte mandler 

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod – karse

Laks tartar – stenbitrogn – syltet sennep – frisse salat – jordskokkechips

Frisk små salat – rå grønt – sherry vinaigrette 

Rosa stegt kalvefilet – smørstegt svampe – grillet paprika – løg

Bagte kartofler og cremet pebersovs

 

BRYGGENS STORE BUFFET

KR 395,-

Brød og aioli

Charcuteri planke – oliven – røgte mandler 

Røget rødbedetartar – estragoncreme – sprøde solsikkekerner – peberrod – karse

Laks tartar – stenbitrogn – syltet sennep – frisse salat – jordskokkechips

Gravet stenbitrogn – peberrod creme fraiche – dild – purløg – blini

Okse tatar – aioli – kapers – syltet skalotteløg – brøndkarse – kartoffelchips

Frisk små salat – rå grønt – sherry vinaigrette 

Hoisinglasered andelår – sesam portobello – blomkål gochuyang pure – pak choy

Rosa stegt kalvefilet – smørstegt svampe – grillet paprika – løg

Bagte kartofler og cremet pebersovs 

Leje af kok

Vi hjelper deg gjerne med selskapet der du er, prisen varierer etter dit behov.

Mulighet 1:

Vi bringer maden ud, varmer den op og anretter på buffet. Du må selv påfylde buffet, rydde, vaske og levere tilbake porselen.

10-25 personer: kr 500,-

25-50 personer: kr 1000,-

Over 50? pris kan variere, ta kontakt.

Mulighet 2:

Vi ordner alt. Anretter buffet, påfylder, rydder, vasker tar med porselen i retur. Serverer dine gjæster drikkevarer. Vi blir der helt til desserten er servert. max 4 timer

10-25 personer: kr 1000,-

25-50 personer: kr 2000,-

Over 50? pris kan variere, ta kontakt.

Transport:

Vi tar kr 10,- per km. tur/retur

Konfirmant menu

Leje af kok

Vi hjelper deg gjerne med selskapet der du er, prisen varierer etter dit behov.

Mulighet 1:

Vi bringer maden ud, varmer den op og anretter på buffet. Du må selv påfylde buffet, rydde, vaske og levere tilbake porselen.

10-25 personer: kr 500,-

25-50 personer: kr 1000,-

Over 50? pris kan variere, ta kontakt.

Mulighet 2:

Vi ordner alt. Anretter buffet, påfylder, rydder, vasker tar med porselen i retur. Serverer dine gjæster drikkevarer. Vi blir der helt til desserten er servert. max 4 timer

10-25 personer: kr 1000,-

25-50 personer: kr 2000,-

Over 50? pris kan variere, ta kontakt.

Transport:

Vi tar kr 10,- per km. tur/retur 

KONFIRMANT MENU

KR 295,-

Kold anretting:

Koldrøget laks – rejer – dild dressing – æg – salat – agurk – citron – peberrod creme fraiche

Brød – rugbrød – smør – aioli

Frisk små salat – rå grønt – sherry vinaigrette

Varm anretting:

Rosa stegt kalvefilet – svampe – grillet paprika – løg

Marinerte kyllingvinger – persille

Ølbraiserede svinekæber – knoldselleri – syltet løg –     øl sovs

Bagte kartofler – pommes frites

Cremet pebersovs

Menuen er kold ved afhenting, og gæsten må selv varme op maden. Vi har gjort det nemt, og en enkel beskrivelse medfølger.

EKSLUSIVE MENU

Leje af kok

Vi laver maden på stedet, anretter, serverer og vasker op. Køkkenet blir levert i samme tilstand som vi kom til. Det eneste du skal tenke på er å hygge deg sammen med dine gjæster. Vi ordner resten.

Vejledene priser:

4-10 personer : kr 2000,-

10-25 personer : kr 3000,-

over 25 personer? pris kan variere. 

Vi kan også tilpasse en menu til ditt behov og ønsker. Ta kontakt med Mads.

BRYGGENS SMAGS REJSE

KR 895,- minimum 4 personer + leje af kokk

Østers «asien»

Oscietra caviar – Creme Fraiche – rødløg – Blinis

Jomfruhummertatar – soya og kyllingsjy – agurk – sprødt kyllingskin

Pannestegte kammuslinger – ponzusovs – æble – dildolie

Lettbagt laks – blåmuslingkremsovs – ørredrogn

Pannestegt foie gras – Pain Perdu – kompott – bitre salater

Mørbrad fra Himmaland – smørposjerede gulerødder – pommes pure – sjysovs – sort trøffel

Nemesis – Salte jordnødder – karamelsovs – karamelisered hvid chokolade – chokoladeis

Vin menu til rejsen

 KR 750,- 

7 forskjellige viner og en lille avslutnings suprice 

 

TAPAS

Anrettelse af mad

SPANSK TAPAS BUFFET

KR 295,-

Embutidos:

THY`s ejen “parma” tørhengt skinke fra Tican

Chorizo iberico de ballotta

Salami finocchiona fennikel

Øko Thybo ost

Manchego DO 6 mdr

Brød og aioli

Noncellara og kalamata oliven

Røgte mandler

——-

Tortillas de patatas

Patatas bravas Thy style – chili mayonnaise

Grilled gulerod – salsa verde – sprøde solsikkekerner

Albondigas – tomatsovs

Marinerte kyllingvinger – persille

* Samme betingelser som hos de andre buffeter.

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

I er altid meget velkommen til at kontakte os på:
booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

Kontakt

Restaurant, selskab, catering:
booking@restaurantbryggen.dk
Tlf: 97 92 30 90

Bogholderi:
kontor@restaurantbryggen.dk

 

Restauranten er rummelig og vi har derfor oftest mulighed for "drop-in-gæster"

Åbningstider lukket

Restaurant: lukket

Køkken:
Frokost
.                        

Aften
.

Lukket til vi åpner igen..

Oplysninger

Restaurant Bryggen Anno 2019
Sydhavnsvej 9
DK-7700 Thisted

Restaurant Bryggen Anno 2019 | 2019 © Vizuall.dk