Catering & Selskaber i Thisted

Vi vil gerne være vært for din fest og tilrettelægge den perfekte menu i samarbejde med dig. I samarbejde med Café Bryggen kan I holde jeres selskaber i vores lokaler midt i Thisted. I restauranten kan I booke bord fra 10-80 personer. I har også mulighed for at leje vores festlokale med plads til 40 personer, eller leje hele restauranten med plads til op til 120 personer (ved færre end 30 personer tillægges et lokaleleje).

Derudover kan I også leje Café Bryggens lokaler med plads til 60 personer. Kun fantasien sætter grænser – vi kan skabe de helt perfekte rammer for netop jeres fest.

Vi laver alle menuer ud af huset. Send os gerne en mail, hvis du ønsker catering.

20% på Take-away

Vi tilbyder 20% på hele vores aftenmenu som takeaway. Tilbudet gælder KUN bestillinger til afhenting før kl 18:00. Ring til os på 97923090.

bryggens cateringmenuer til selskaber

BRYGGEN PÅSKE UD AF HUSET

KR. 199,- pr. kuvert ud af huset (min. 10 kuverter)

 

Aquavit gravet laks med sennepsdressing, syltet agurk, feldsalat og dild

Varmrøget kuller med gochujang emulsion, syltet rødløg, cherry tomat og brøndkarse

Æg “diablo” med rejer og hjertesalat

Avocado med marineret grønkål, tomater og soya vinaigrette

Røget rødbede tatar med estragon, emulsion, sprøde solsikkekerner og karse

Rosa stegt lam med grillede gulerødder, chimichurry og persillesalat

 

TILKØB efter eget ønske:

1 stk. surdejsbrød med pisket smør (900 g.) KR. 75,-

Kartofler fra Frilandsgrønt KR. 15,- pr. person

Ellers må resten af vores standard tilkøbsmenu benyttes. 

 

 

BRYGGEN UD AF HUSET

KR. 199,- pr. kuvert ud af huset (min. 10 kuverter)
KR. 249,- pr. kuvert i restauranten (min. 25 kuverter)

 

Rosa stegt kalve cuvette

Øl braiseret svinenakke med ølsauce

Spatchcock kylling

Fløde kartofler

Bagte små kartofler fra Frilandsgrønt

Kål fra GrønThy med yoghurt og persille

Små salater med crudité af sæsonens grøntsager

Urtedressing

Brød og aioli

 

 

TILKØB

Dumpling med svin og rejer, sesam, hoisindressing og forårsløg + 38,-

Sashimi af hvidfisk med soyaglace, agurk, radise, limevinaigrette og forårsløg + 48,- 

Ceviche af hvidfisk med tigre de letche, melon, agurk, sesam og koriander + 48,-

Røget rødbedetatar med estragoncreme, sprøde solsikkekerner, peberrod og karse + 25,-

Avocado med chipotlemayo, grønkål, soyavinaigrette og tomat + 32,-

Bolinios med røget hvidfisk og chipotlemayo + 32,-

Rejesalat med fennikel, agurk og radiser +42,-

Varmrøget laks med sennepsdressing, peberrod, sprødt brød og dild +48,-

Sprøde fiskepinde med remulade +30,-

3 x skinke (50 g.) + 35,-

3 x ost med marmelade (60 g.) + 38,-

Bytte culotte ud med dansk kalvemørbrad + 50,-

Pebersovs + 20,-

Dagens suppe med croutoner + 38,- 

Yoghurt pannacotta med rabarber og karamelliseret hvid chokolade +38,-

Chokolademousse med henkogte bær og kandiserede hasselnødder +38,-

Ostekage +35,-

Gateau Marcel (chokolademoussejkage) +35,-

Brunch og frokost

BRUNCH UD AF HUSET

Min. 4 personer – priserne er oplyst pr. person
(OBS! Nogle af de lune retter, skal I forvente selv at lune)

I restauranten starter prisen på KR. 50,- Min. 25 kuverter. Du vælger selv de retter, du ønsker. Vi anbefaler min. 5 slags. Serveres i samme stil som på Café Bryggen.

STENALDERBRØD – serveres med pisket smør 25,-

SPEJLÆG – fra Vibens Fryd med bacon 25,-

ØKOLOGISK RØRÆG – fra Vibens Fryd med bacon og purløg 25,-

YOGHURT – med granola og marmelade 20,-

CHIA PUDDING – med mandelmælk, æblekompot og hasselnødder 25,-

1/2 avocado – med soyavinaigrette, kimchisesam og karse 25,-

GAMMELKNAS CREME – med pesto og crustini 25,-

ØKO THYBO – fra Thise Mejeri med marmelade 25,-

LAKSEMOUSSE – med crostini, fennikel og dild 29,-

FRITERET TORSK – med remulade 25,-

TUNSALAT – med crostini, æg og kapers 20,-

CRISPY BLOMKÅL – med chipotlemayo og sesam 20,-

HUMMUS – med chimichurri, grøntsagsstænger 20,-

FENNIKELSALAMI – med syltet fennikel og tomatmayo 25,-

BRUNCHPØLSE – fra Slagteren på Møllevej med trøffelmayo 20,-

MINI BURGER (70g.) – med aioli, tomat, syltet agurk, salat og briochebolle 45,-

TORTILLACHIPS – med creme fraiche 15,-
– med salsa + 5,-
– med guacamole + 5,-

POMMES FRITES – med aioli 20,-
– med parmesan og rosa aioli 35,-

CHOKOLADE MOUSSE – med solbær og karamelpopcorn 25,-

DAGENS KAGE – spørg din tjener 20,-

BANAN VAFFEL – med hindbærcreme, chokoladesauce og hasselnødder 25,-

BRØD – vælg en eller mix: fransk landbrød, firkorn, rugbrød serveres med pisket smør 15,- 

 

BRYGGEN FROKOST UD AF HUSET

KR. 229,- pr. kuvert ud af huset (min. 10 kuverter)
KR. 279,- pr. kuvert i restauranten (min. 25 kuverter)

Surdejsbrød, rugbrød og smør 

Puffet flæskesvær med bacon mayonaisse

Rejesalat med fennikel

Røget laks med sennepsdressing, peberrod, sprødt brød og dild

Sprøde fiskepinde med remulade

Røget rødbedetatar, estragoncreme, sprøde solsikkekerner og karse

Rosastegt kalveculotte med pebersauce

Flødekartofler

Bagte små kartofler fra Frilandsgrønt

Kål fra GrønThy med yoghurt og persille

Små salater med crudité af sæsonens grøntsager

Urtedressing

Tilkøb er også muligt til denne menu!

VED BRUNCH TIL SELSKABER 

Brunch afhentes altid på Café Bryggen.

Depositum betales kontant uanset antal kuverter.
Depositum frafalder ved besøg i restauranten.

4-10 kuverter: KR. 1.000,-
11-20 kuverter: KR. 2.000,-
21-30 kuverter: KR. 3.000,-

Depositum dækker evt. tab af porcelæn og bliver returneret når porcelæn returneres.

Knust porcelæn dækkes med KR. 50,- pr. enhed.

EVENTKALENDER

DATO:

26. januar 2024: Vildt aften 

9.-18. februar 2024: Dining Week – 3 retter for KR. 250,- skal bookes via link: https://diningweek.dk/restaurant/1453_8018-restaurant-bryggen-anno-2019

16. april 2024: Mors-Thy håndboldaften på Bryggen, 5-retters menu, gode håndboldfortællinger, konkurrencer

12. maj 2024: Mors Dag

17. maj 2024: Norges Nationaldag

24. maj 2024: Fisk, skaldyr og vinaften med Kjær og Sommerfeldt

5. juni 2024: Fars Dag

7. juni 2024: Gin event med Nordisk Brænderi, 5-retters menu, rom, whisky og en god historie

28.-29. juni 2024: Thy Rock, hvor vi stiller op med god mad begge dage

4. juli 2024: Åben grill

11. juli 2024: Åben grill

18. juli 2024: Åben grill

25. juli 2024: Åben grill

25.-27. juli 2024: Alive Festival

22.-24. august 2024. Kulturmødet, Mors

øl menu & ølsmagning

En aften med øl kursus holdt af Knud Øllegaard. Sammen smager vi og taler om 6-8 forskellige øl. Du lærer om øllens smag, hvikle retter de passer til, dens historie, hvordan den er tilberedt og meget mere. Arrangementet tager ca. 1-1,5 time og der blir servert snacks til øllene. Efterfølgene bliver menuen serveret, hvor Mads og Knud har sammensat en menu hvor øl og mad går hånd i hånd

Menu inkl. øl til hver servering kr. 495,-

Menu, øl menu, ølsmagning & snacks kr. 749,-

 

MENU

Østers, brunet smør, soya og hasselnød

Pocheret torsk, bagt rødbede, syltet sennep, æble beurre blanc

Øl braiserede svinekæber, syltet løg, grønkål, kartoffelcreme og ølsauce

Æble, vanilje is og salt karamel

 

Mand står med spand af indsamlet Porse

For bestilling, booking og spørgsmål, kontakt os på: booking@restaurantbryggen.dk eller 97 92 30 90.

Eller ring direkte til Mads 40205097.

Gratis afbestilling af reservation:
Ved selskabsarrangementer på mindre end 12, skal afbestilling ske 1 uge inden reservations datoen
Ved selskabsarrangementer på 12 eller mere, skal afbestilling ske 2 uger inden reservations datoen

Afbestilling gebyr:
Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller en reduktion på mere end 10 %, skal der betales for de afbestilte ydelser på følgende måde:
På 6. dagen eller mere – vil afbestillingsgebyr være på 50% af de afbestilte ydelser
Fra 5. dagen til 2. dagen – vil afbestillingsgebyr være på 75% af de afbestilte ydelser

Hvis der sker en afbestilling dagen før eller på selv dagen, vil der blive opkrævet for hele reservations beløbet.

Kontakt

Restaurant, selskab, catering:
booking@restaurantbryggen.dk
Tlf: 97 92 30 90

Bogholderi:
kontor@restaurantbryggen.dk

 

Restauranten er rummelig og vi har derfor oftest mulighed for "drop-in-gæster"

Åbningstider

Restaurant: 

Onsdag til torsdag
17:00 - 00:00

Fredag og lørdag
Åbent til 02:00

Køkken:                                                   
Alle dage
17:00 - 21:00

Oplysninger

Restaurant Bryggen Anno 2019
Sydhavnsvej 9
DK-7700 Thisted

NYHEDSBREV

Restaurant Bryggen Anno 2019 | 2019 © Vizuall.dk